Vildt Weekend

Weekend i vildtets tegn!

 

Endnu en af vores årlige traditioner er vores vildt arrangement. Her har vi fået fat i råvarer som er i jagt sæson, og vores kok peter har lavet en lækker menu til ganerne.

Pandekage med krikand
En let og luftig pandekage, fyldt med saftig and, som er stegt nænsomt for at fremhæve dens milde, delikate smag. Serveret med en blanding af vilde svampe, som tilfører en jordagtig dybde, og sød-syrlige syltede blommer, der giver en elegant kontrast til de øvrige smage.

Græskarsuppe med kaninkødboller
En silkeblød græskarsuppe, fyldt med den naturlige sødme fra bagt græskar og krydret med et strejf af varme krydderier. Suppen toppes med saftige kaninkødboller, som tilfører et let og vildt præg, og giver en fyldig og varmende ret, der passer perfekt til efterårssæsonen.

Røget fasanbryst med grønkål og ribs
Smagsfuld  og aromatisk fasanbryst, som er nænsomt røget for at intensivere smagen. Det serveres med sprødt grønkål, som tilføjer tekstur og en mild bitterhed, sammen med ribs, der bringer en frisk, syrlig sødme og et farverigt twist til retten.

Helstegt dådyrfilet med rodfrugter og vildtflødesauce
En helstegt og mør dådyrfilet, som smelter på tungen, akkompagneret af en blanding af bagte rodfrugter, der tilfører sødme og fylde. Retten fuldendes med en cremet vildtflødesauce, der giver dybde og samler alle smage til en perfekt harmonisk helhed.

Romtopf med æble
En dessert af romtopf, der kombinerer sæsonens modne frugter med en varm og krydret romsmag. Æblerne er hovedattraktrionen , og som er let karamelliserede for at fremhæve deres naturlige sødme, hvilket skaber en behageligt rund og sød afslutning på måltidet.

Pris: 489,- per person
Vinmenu: 299,

OBS: Hornblæsere 1/11, men ikke 1/12!

Dato

01 - 02 nov 24
Expired!

Tid

18:00 - 22:00

Seneste kommentarer